Så hittar du din klädstil

För att skapa en individuell stil ska du fundera över vilken typ av kläder du gillar och vilka färger som tilltalar dig. Sedan kombinerar du plaggen med smycken och accessoarer som du gillar. Då kommer du alltid att ha en snygg look.

Det är inte helt enkelt att hitta en egen klädstil men alla har en personlig stil. Det gäller bara att du ska lära dig hur du plockar fram den. Din stil är en reflektion av dig som person och det viktigaste är att du trivs i de kläderna du bär. Förutom att investera i plagg som du gillar och kan ha året runt är det också en bra idé att köpa smycken som du kan kombinera med dina kläder. Att ha ett eller flera silverhalsband är perfekt om du vill ha smycken som passar till alla möjliga klädesplagg och stilar.

Investera i silversmycken

Det är väldigt smidigt att kunna shoppa dina smycken på nätet. Även när det gäller smycken är det betydelsefullt att du funderar över vad du gillar och vad som känns som din stil. Det finns silverhalsband av sterling silver och silverfärgade halsband av rostfritt stål. Gemensamt för alla silverhalsband är att de passar för alla tillfällen, vardag som fest. Ett tips är att ha några olika för att kunna variera dig. Du kan med fördel matcha dina silverhalsband med andra silversmycken. Med smycken kan du förvandla din look och ge uttryck för din personliga stil.

Bygg en basgarderob

När du ska hitta din stil och bygga upp en garderob är det en bra idé att satsa på basplagg. Sedan kan du komplettera dem med säsongbetonade plagg. Nyckelplagg som du kan satsa på är jeans, ullkofta och en vit skjorta. Tänk på att inte stressa när du ska shoppa dina nya kläder utan ta dig tid för att verkligen hitta din stil. Om du vill uppdatera din stil är det bästa att klä dig i nya färgkombinationer som exempelvis smaragdgrönt och kobolt eller ljusblått och rostrött.

Hitta din personliga stil med några enkla tips:

  • Fundera på vad du trivs bäst i för typ av plagg och håll dig till dem.
  • Inspireras av andra.
  • Tänk ut tre personliga egenskaper som du gillar och som du sedan återspeglar i din klädstil.
  • Hitta plagg som passar din kropp.
  • Våga använda färg och kombinera olika färgglada plagg med varandra.