Styla din outfit för dag & kväll

Är du trött på att behöva byta om från din dagsstil till din kvällsstil? Genom att planera din outfit med stilrena accessoarer och neutrala färger kan du enkelt gå direkt från jobbet till festen. Det finns många snygga och trendiga kläder och modedetaljer som passar bra både på dagen och kvällen. Här får du tips på hur du bäst stylar din outfit så att den går att ha från dag till kväll.

Många människor har en full garderob, men känner ändå att de inte har något att sätta på sig. Om du också tycker att det är svårt att bestämma vad du ska ta på dig på morgonen bör du se över klädesplaggen och accessoarerna du har. Rensa ut det som du inte använder och addera nya, stilrena plagg som du kan ha på dig både dagstid och kvällstid.

Använd stilrena & hållbara accessoarer

Tidlösa och eleganta accessoarer är nyckeln till en snygg stil som går att ha från dag till kväll. Exempelvis dam bälten från Saddler passar utmärkt på jobbmötet såväl som till AW:n med vänner. Hos Saddler hittar du stilrena bälten av hög kvalitet som tar din outfit till nästa nivå. Här kan du bland annat köpa klassiska läderbälten i brunt, svart och grönt. Produkterna är designade i Sverige och tillverkade i Italien. Ett läderbälte kan stylas på många olika sätt beroende på vilken stil du vill uppnå, exempelvis:

  • Ett smalt, elegant bälte till klänningen för att markera midjan.
  • Ett bälte i kostymbyxan för att ge ett professionellt intryck.
  • Ett klassiskt svart bälte i jeansen för att förhöja vardagsoutfiten.

Köp alltid högkvalitativa accessoarer av bra material, exempelvis läder. De håller längre och slits snyggt med åren. Dessutom är det betydligt bättre för miljön att köpa färre saker av bättre kvalitet än tvärtom. Textilkonsumtionen bidrar till stora utsläpp och därför bör du alltid tänka igenom nya köp och välja plagg och accessoarer som håller länge. Saddler är ett varumärke med starkt miljötänk. De använder slitstarka och bra material. Dessutom erbjuder de kunder en så kallad ”repair shop” som reparerar produkter som gått sönder. Du kan läsa mer om detta på Saddlers hemsida.

Klä dig i neutrala färger

När det gäller klädesplagg bör du också välja kvalitet före kvantitet. Välj gärna högkvalitativa plagg i neutrala färger som marinblått, svart, trendig beige, denim, grått och vitt. Det är färger som är väldigt användbara och går att mixa och matcha med varandra. Det gör att du kan använda många av dina klädesplagg tillsammans samt skapa outfits som passar i alla sammanhang. En vit skjorta, en svart klänning eller en beige kavaj passar lika bra på jobbet som på middagen efter jobbet.

Läppstift på kvällen

Är du orolig för att neutrala färger och stilrena accessoarer ger en outfit som är för tråkig? Oroa dig inte. Fördelen med tidlösa material, snitt och färger är att de går att matcha med annat, exempelvis ett färgglatt läppstift eller nagellack. Efter jobbet kan du enkelt måla läpparna röda för att förvandla din stil. Du behöver med andra ord inte släpa med ett helt ombyte utan det räcker med att förvara ett läppstift i väskan. Dessutom sparar du både tid och pengar.