Spa- och shoppinghelg i Stockholm

Stockholm är hem för många populära butiker och köpcentrum där du kan hitta allt från exklusiva varumärken till trendiga och unika designs. Här finns massor att göra. Varför inte boka in dig på ett trevligt hotell och kombinera spa och shopping under samma helg?

Unna dig en avkopplande och lyxig shoppingweekend på ett mysigt spahotell i Stockholm i helgen. Den svenska huvudstaden är känd för sin fantastiska shopping och det finns många butiker som du inte får missa under din vistelse. Men det finns även andra aktiviteter som du kan njuta av för att göra din weekend i Stockholm både lyckad och avkopplande.

Bäst shopping i Stockholm

En butik som du inte bör missa är Nordiska Kompaniet, NK, beläget vid Hamngatan. Detta kända varuhus erbjuder ett brett utbud av mode, accessoarer, kosmetika och heminredning från både internationella och svenska designers. Här kan du verkligen unna dig några exklusiva shoppingupplevelser.

Ett område som är värt att utforska är Gamla Stan där du hittar charmiga små butiker och gallerior som säljer allt från antikviteter till svenska designprodukter och souvenirs. Det är en fantastisk plats att promenera runt i och njuta av den historiska atmosfären samtidigt som du hittar unika föremål att ta med dig hem.

Upptäck Stockholms natursköna områden och parker

Förutom shopping och spa finns det många andra saker att göra under din vistelse i Stockholm. Varför inte ta en båttur runt skärgården och njuta av den vackra naturen? Du kan också besöka några av stadens museer och konstgallerier, som Vasa Museet eller Moderna Museet, för att få en dos av kultur och konst.

För att komplettera din weekend kan du spendera lite tid i Stockholms vackra naturområden och parker. Ta en promenad längs Djurgården och njut av den grönskande naturen och friska luften. Besök Kungliga Djurgården, en ö i Stockholms innerstad, och utforska de kungliga parkerna, Djurgårdsbrunnsparken och Rosendals Trädgård. Här kan du koppla av bland blommor och grönska och kanske ta en picknick i det härliga sommarvädret.

Ett annat naturskönt område är Hagaparken som ligger strax norr om Stockholms city. Här kan du promenera längs sjön Brunnsviken och njuta av den vackra omgivningen. Besök även Haga slott, där du kan beundra den vackra arkitekturen och utforska de omgivande trädgårdarna.